FEIA Детско развитие

FEIA Детско развитие - мобилно приложение

Мобилно приложение, разработено съвместно с екип лекари, психолози и педагози, за да бъде в помощ на родителите при отглеждането на техните деца и в проследяване на развитието им. Не се лутайте в хилядите страници специализирана литература за детско развитие, не харчете излишни пари за много думи и малко информация. Бъдете модерен родител и използвайте интерактивните възможности, които FEIA предоставя, по всяко време и навсякъде. Доверете се на FEIA – тя е само на клик разстояние.

FEIA Детско развитие проследява най-важните моменти от развитието на детето през първите 5 години от живота му: - Как се променят начините, чрез които детето общува с вас - Поведението му във всеки месец на растежа - Физическото и двигателното му развитие - Реакциите на детето към заобикалящия го свят - Емоционалните и личностните промени, които настъпват в него - Интелектуалното му развитие и комуникацията с връстниците му - Формирането на навици и възпитание

Помогнете на вашето дете да усвоява постепенно важните двигателни и социални умения, следете умственото и емоционалното му развитие и опознайте заедно заобикалящия го свят.

Last update

June 27, 2018

Version

1.0.3

Developer

DevRealm

minimum requirements

Android 4.3 and up, Ios

ПОТРЕБИТЕЛСКИ интерфейс

ИНТУИТИВНО МЕНЮ ЗА ОБМЕН НА ИНФОРМАЦИЯ. ИЗЧИСТЕН ИНТЕРФЕЙС, ПРИЯТЕН И ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ.